Benvenuti tutti bij PiaItalia

Il nostro padre famiglia riep, nadat wij de Oostenrijks-Italiaanse grens bij Vipiteno hadden gepasseerd: 'kijk jongens, kijk nu toch om je heen, naar die prachtige bergen!' Een sfeer van ‘we komen thuis, het is goed toeven hier, samen zijn in de natuur, onder de zon met heerlijk eten en drinken, genieten van elkaar’, overmeesterden ons altijd allen.

Als jongste telg uit een gepassioneerd italiaans-limburgs stel, waren mijn genen reeds van jongs af aan op een prettige manier met Italië verbonden. Na vele prachtige vakanties in Italië, als ook, mijn verblijf in Udine, Florence en Siena, hebben ervoor gezorgd, dat ik de italiaanse taal eigen ben geworden. Ik voel me dan ook als een vis in het juiste water, als ik daar ben.

Naast mijn werk in de commerciële zakelijke dienstverlening en Retail is mijn passie Italië. Ook mijn man roept inmiddels op weg naar onze bestemming; geniet nu toch van die fantastische bergen, als we de grens passeren en het adembenemende landschap van Italië tot ons nemen.

Daarnaast ook de vraag van vrienden, waar de vakantie door te brengen, heeft mij ertoe aangezet, om fantastische locaties via mijn website aan te bieden. Middels PiaItalia reserveer je je eigen gewenste Italiaanse  locatie op een gemakkelijke manier en ook nog eens in je eigen taal.

Hier tref je mijn geliefde Aziende Agricoli aan, die wijn verbouwen en olie produceren in de volgende regio’s: Veneto, De Dolomieten, Toscane, De Marken en Costa Amalfitana (Golf van Sorrento bij Napels).

Geniet zoals ook ik van Italië kan genieten;

‘t is ’n kwestie van gewoon gaan!

PiaItalia staat borg voor enkele belangrijke zaken, te weten:

• Aanbod van uitsluitend Hotels en Aziende Agricoli, waar ik persoonlijk ben geweest met familie en vrienden.
• Je krijgt altijd een enthousiast, oprecht, correct, persoonlijk advies.

• De prijzen zijn conform de prijzen van alle Hotels en Aziende Agricoli.

• PiaItalia berekent géén extra reserveringskosten voor de door haar persoonlijk verleende diensten.

• Voor een persoonlijk advies kun je mij via info@piaitalia.nl mailen of ben ik bereikbaar onder telefoonnummer: 0031 (0)6 3410 7030.
• Bij annulering volgt Piaitalia de voorwaarden op, die het betreffende onderkomen zelf hanteert.

PiaItalia verzorgt jouw onderkomen, daar waar jij het echte Italiaanse landelijke leven letterlijk en figuurlijk kan proeven. Je zal je snel thuis voelen. Ook informeer ik je over een aantal adressen, waar je kunt genieten van de lokale specialiteiten, lunch of 'buona cena', diner.

PiaItalia heeft haar locatie’s uitgekozen op basis van:

• De rust en haar omgeving, dichtbij interessante steden, bezienswaardigheden en de kust.

• De optimale service en gastvrijheid van de Italianen.
• 'Ik wil vakantie vieren op zijn Italiaans' komt volledig tot zijn recht.

• De mogelijkheden mooie wijnen te proeven, als ook, te kopen en de waanzinnig sfeervolle eetgelegenheden.

Saluti a tutti

Ci sentiremo presto possibile