De Marken – Divin Amore

Agriturismo Divin Amore in San Costanzo
Deze prachtige locatie in de heuvels van De Marken is echt een zéér oud huis, dat volledig gerestaureerd is, maar waarbij de originele details en uitstraling van weleer volledig zijn bewaard. Je komt thuis, dat is hetgeen de gastheer Stefano je echt wil laten voelen. De echte boeren sfeer van het platteland van De Marken met haar heerlijke, typische gerechten.

Het huis bevat 9 kamers, waarvan 3 kamers drie personen kunnen herbergen en 6 twee persoons kamers. Allen hebben een privé badkamer. Kunst en antiek zijn overal het uitgangspunt in ieder vertrek.

Gedurende het gehele jaar worden er bij Stefano en Teresa kook-, kunstlessen en seminars georganiseerd. Het is een ultiem oord, waar je volledig tot rust kan komen en tegelijkertijd de mogelijkheid hebt, op 7 km afstand, het strand te bezoeken. Uiteraard kun je naast het strand ook allerlei antiek- en cultuur historische plaatsen in de directe omgeving bezoeken. Denk maar eens aan het prachtige Urbino en San Leo, locaties in Montre Feltro, als ook, Gradara, San Marino, Pesaro, Fano, Senigallia, Ancona en het geweldige Parco Naturale van Monte Conero en de grotten van Frasassi.

Divin Amore is echt een huis waar je goed kan logeren, tot rust kan komen aan het zwembad en vele leuke uitstapjes kan maken. Het is meer een B&B waar je ‘s middags en/of ‘s avonds bij thuiskomst ook aan kan schuiven voor lunch en/of diner.