De Marken – Villa Tombolina

Villa Tombolina met apart Bed and Breakfast
In De Marken, tussen de Adriatische kust ter hoogte van Fano – Ancona en de Appenijnen, vind je het adembenemende stukje platteland, waar zich Villa Tombolina op bevindt. Een zeer pittoresk onderkomen, met verfijnde kamers en eigenaresse (Adriana), die je hartelijk welkom heet. Je hebt hier een prachtig uitzicht over het dal van Metauro en de bergpas van Furlo. Een top locatie om tijdens je vakantie te relaxen, te eten en drinken of een feest te vieren.

In 1700 was deze Villa een middeleeuwse boerderij. Het was toen al een geweldig mooi huis en omvatte: een landhuis, een (thuis)kapel opgedragen aan San Rocco en samenstellingen in de kelder voor de zwavelwinning in de mijnbouw. Jaren is de Villa bewoond door zéér invloedrijke mensen. Het is tevens een periode het buitenverblijf geweest van de Aartsbisschop van het lieflijke plaatsje Urbino.

Inmiddels na vele restauraties een geweldig mooi onderkomen voor allen die willen genieten van rust, natuur, de sfeer van weleer willen opsnuiven en leuke uitstapjes willen maken in de omgeving richting kunst, cultuur, strand en vertier.

Het terrein omvat 2 gebouwen:
• De Villa met zwembad, geschikt voor 2 à 3 gezinnen.
• Het huis met zwembad, geschikt als Bed and Breakfast, inclusief 1 zelfstandig appartement

In de nabije omgeving:
• Eten en Wijn dagtrip: wijn-, olie- en truffel route.
• Culturele uitjes naar: kunststad Urbino, historisch Gradara, het charmante Mondavio, het spirituele Loreto, het onderscheidende San Leo, het bezoek aan de republiek San Marino en allerlei musea.
• Folkloristische trips: jachtfestival in de haven van Fano, de truffel markt in Acqualagna, het festival van de bouillon met eieren e.d.
• Natuur- en plattelandstoeren: bergpas van de Furlo, kastelen bezoeken en trekkings in de valei van de Metauro, fietstoeren, vissen e.d.
• WInkelen in de prachtige plaatselijke outlets, waar merken te koop zijn als Hogan, Tods, Naturino, Paciotti, Geox e.d.