Familie Saddington – van den Berg

Hi Pia,

Het lijken wel twee honden! Villa Pardi en Le Torri

Villa Pardi
We hebben een uitstekend verblijf gehad in Villa Pardi. Ruime kamer in Italiaanse sfeer, met nette badkamer voorzien van alle gemak. In de ochtend kan je er heerlijk en uitgebreid ontbijten in een sfeervolle, vriendelijke ruimte. Onze kinderen waren zeer enthousiast over het zwembad, dat naast de Villa ligt! Maar vooral de gastvrijheid maakt Villa Pardi een perfecte plek om Lucca en omgeving te ontdekken. De eigenares had veel informatie en leuke tips over de omgeving en stond ons telkens enthousiast te woord!

Le Torri
In de stilte genieten van het Toscaanse uitzicht. Dat is wat je voelt als je je begeeft op het terrein van Le Torri. Ons luxe appartement was groot en van alle Italiaanse charme voorzien. Dit gold voor alle voorzieningen bij Le Torri. Een keurige receptie waar je met al je vragen terecht kan. Heerlijke terrasjes om elk moment van de dag te vertoeven. Een prachtig zwembad met ruim plek om te liggen of te zitten. Maar vooral de rust, ook onder de gasten, was heerlijk!
De afstand tot Florence en Sienna is een half uur, dus fantastisch om een ochtend of middag/avond te bezoeken. In de omgeving hebben we heerlijk gegeten op de meeste prachtige plekken. Kortom, Le Torri is een prachtige plek om tot rust te komen met de Toscaanse zinderende hitte om je tot kalmte te houden!

Good luck met de site!
XSimonetta en familie

Comments are closed.