Toscane – Villa Pardi

Villa Pardi is een achttiende eeuwse villa, volledig gerestaureerd met oneindige zorg, geduld en liefde, door de huidige eigenaars, Giovanna, Enzo en hun dochter Cinzia. Omgeven door bomen aan de voet van de heuvels, scheiden Lucca van de kust en de Apuaanse Alpen, tegenover het prachtige dorp Nozzano Castello. Omgeven door ‘n grote tuin, is het karakter van de Villa gehandhaafd. Er is veel ruimte binnen, met kamers die voorzien zijn van originele fresco’s, ingericht in Toscaanse stijl met prachtige kroonluchters.

Op de begane grond kunnen gasten in de gezellige ontbijtruimte, voorzien van een gevarieerd buffet, ontbijten. Op de eerste verdieping zijn de kamers ruim met veel lichtinval. Allen voorzien van originele decoraties aan de muren en privé faciliteiten, TV en verwarming, sommigen met uitzicht op het kasteel.

Naast de Villa bevindt zich de Dependance, Casa Vacanza genaamd. Een meer eenvoudige, maar net zo gastvrij, perfect gerestaureerd onderkomen. De Toscaanse stijl ziet men zeker in de vloeren en de oude houten balken terug. De structuur is onderverdeeld in appartementen of studio’s (sommigen zijn voorzien van balkon) afhankelijk van je behoefte. Een volledig ingericht keukentje voor een langer verblijf en natuurlijk een eigen badkamer, TV en verwarming.

De elegante sfeer van de Villa en het geheel, dat is ondergedompeld in de rust van het omliggende platteland, zal bijdragen aan een onvergetelijk verblijf en je een ‘TOP’ vakantie garanderen.